Palvelut

Palvelut Feeniks Helsinki

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, lymfahieronta ja Dry needling-hoito.

 

Urheiluhieronnalla pyritään pitämään lihakset, lihasjänteet ja nivelsiteet parhaassa mahdollisessa kunnossa ja elastisina. Ehkäisee urheiluvammoja tehokkaasti ja saat varmasti lisää tehoa harjoitteluun! Huomioidaan harjoittelujakso, intensiteetti ja lajivaatimukset. Käytetään valmistavaa, muokkaavaa tai palauttavaa tekniikkaa tarpeen mukaan.

 

Klassinen hieronta tähtää yleisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ehkäisyyn. Tehokas keino eriasteisten ja -tyyppisten kiputilojen hoitoon. Mm. päänsäryt, selkäkivut ja niskahartiaseudun kivut. Ylläpitää lihasten ja tukielimistön kuntoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa paikallisesti ja ennen kaikkea helpottaa stressiä!

 

Lymfahieronnalla tehostetaan imunestekiertoa ja poistetaan ylimääräistä turvotusta. Hyvin toimiva imunestejärjestelmä on oleellisen tärkeä vastustuskyvylle, koska se poistaa erilaisia kuona-aineita ja epäpuhtauksia elimistöstämme. Hierontaotteet ovat hyvin kevyitä ja rentouttavat tehokkaasti.

 

Dry needling-hoidolla pyritään lievittämään erilaisia tuki- ja liikuntaelin vaivoja sekä kipuja. Mm. päänsärkyyn, migreeniin, niska-hartiaseudun ja alaselän kiputiloihin, olkapää- tai polvikipuun hoito on varsin tehokas. Hoidossa myös lihasjännitys helpottuu, lihaksen aineenvaihdunta normalisoituu ja hermosto rauhoittuu, kun akupunktioneulalla käsitellään lihaksissa sijaitsevia triggerpisteitä. Lisäksi hoito aktivoi kehon omia paranemisprosesseja ja immuunijärjestelmää sekä vapauttaa kehoon välittäjäaineita kuten endorfiiniä, joka toimii luonnon omana kipulääkkeenä.
Hoidossa etsitään käsin tunnustellen triggerpisteitä, joihin asetetaan akupuntioneula. Neula voidaan jättää paikoilleen tai sitten neulaa liikutellaan kevyesti toivotun tuloksen saavuttamiseksi. Hoidon päätteeksi neulalla käsitellyt alueet hierontaan.
Lisää tietoa Dry needlingistä.