Palvelut

Palvelut Feeniks Helsinki

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, lymfahieronta.

 

Urheiluhieronnalla pyritään pitämään lihakset, lihasjänteet ja nivelsiteet parhaassa mahdollisessa kunnossa ja elastisina. Ehkäisee urheiluvammoja tehokkaasti ja saat varmasti lisää tehoa harjoitteluun! Huomioidaan harjoittelujakso, intensiteetti ja lajivaatimukset. Käytetään valmistavaa, muokkaavaa tai palauttavaa tekniikkaa tarpeen mukaan.

 

Klassinen hieronta tähtää yleisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ehkäisyyn. Tehokas keino eriasteisten ja tyyppisten kiputilojen hoitoon. Mm. päänsäryt, selkäkivut ja niskahartiaseudun kivut. Ylläpitää lihasten ja tukielimistön kuntoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa paikallisesti ja ennen kaikkea helpottaa stressiä!

 

Lymfahieronnalla tehostetaan imunestekiertoa ja poistetaan ylimääräistä turvotusta. Hyvin toimiva imunestejärjestelmä on oleellisen tärkeä vastustuskyvylle, koska se poistaa erilaisia kuona-aineita ja epäpuhtauksia elimistöstämme. Hierontaotteet ovat hyvin kevyitä ja rentouttavat tehokkaasti.

 


 

Koti- ja yrityskäyntejä ei tehdä toistaiseksi koronaviruksesta johtuen.

Kotikäyntejä teen mielelläni ja etenkin, jos olet liikuntaesteinen tai liikkuminen on muutoin hankalaa (hoitopiste 3 kerroksessa, eikä hissiä ole). Käynti edellyttää hoitotilaa minimissään noin 1,5 x 3 m.
Ota yhteyttä ja sovi aika!
p. 050 555 1977
minna.suhonen@feenikshelsinki.fi

 

Yrityskäynnit ovat oiva keino työhyvinvoinnin lisäämiseen. Hoidot ja hinnat räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan. Käynti edellyttää hoitotilaa minimissään noin 1,5 x 3 m.
Pyydä tarjous!
p. 050 555 1977
minna.suhonen@feenikshelsinki.fi