Palvelut

Palvelut Feeniks Helsinki

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, lymfahieronta.

 

Urheiluhieronnalla pyritään pitämään lihakset, lihasjänteet ja nivelsiteet parhaassa mahdollisessa kunnossa ja elastisina. Ehkäisee urheiluvammoja tehokkaasti ja saat varmasti lisää tehoa harjoitteluun! Huomioidaan harjoittelujakso, intensiteetti ja lajivaatimukset. Käytetään valmistavaa, muokkaavaa tai palauttavaa tekniikkaa tarpeen mukaan.

 

Klassinen hieronta tähtää yleisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ehkäisyyn. Tehokas keino eriasteisten ja -tyyppisten kiputilojen hoitoon. Mm. päänsäryt, selkäkivut ja niskahartiaseudun kivut. Ylläpitää lihasten ja tukielimistön kuntoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa paikallisesti ja ennen kaikkea helpottaa stressiä!

 

Lymfahieronnalla tehostetaan imunestekiertoa ja poistetaan ylimääräistä turvotusta. Hyvin toimiva imunestejärjestelmä on oleellisen tärkeä vastustuskyvylle, koska se poistaa erilaisia kuona-aineita ja epäpuhtauksia elimistöstämme. Hierontaotteet ovat hyvin kevyitä ja rentouttavat tehokkaasti.