Tilaus- ja toimitusehdot

tilaus- ja toimitusehdot

Feeniks Helsinki (Y-tunnus 2888484-8) myy verkkokaupassaan lahjakortteja ja sarjakortteja sekä ennakkomaksuja Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan ja maksetaan verkkokaupassa siirtämällä haluttu tai halutut tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassalle.
Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta ilmenee tilatut tuotteet ja maksettu kokonaissumma.
Tilaus siirtyy käsiteltäväksi automaattisesti odottamaan tuotteen toimitusta asiakkaalle.
Maksusuorituksella hyväksyt, että Feeniks Helsinki saa lähettää sinulle sähköpostia tai ottaa yhteyttä puhelimitse epäselvissä tai tilaukseen liittyvissä asioissa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.


Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Voit lukea lisää Checkout Finland Oy:n palvelusta www.checkout.fi


Maksutavat

Pankkien verkkomaksupainikkeet: Käytössäsi on kaikkien yleisimpien Suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.
Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express.
Muut maksutavat: Mahdollisuus maksaa myös Pivolla,  MobilePaylla, Siirrolla tai Joustorahalla.
Maksunvälittäjän yhteystiedot: Checkout Finland Oy
(Y-tunnus 2196606-6)
asiakaspalvelu@checkout.fi , p. 0800 552 010


Toimitus

Sähköpostivahvistuksen saatuasi tilaus käsitellään 1 vuorokauden sisällä (arkipäivisin) ja toimitusaika on 1- 4 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Feeniks Helsinki ei vastaa ylivoimaisen esteen, postin viivästymisen tai esimerkiksi juhlapyhien aiheuttamasta postin ruuhkautumisen viivästyksistä.
Tilatessasi tuotteen toimitettavaksi sähköpostilla, toimitus tapahtuu jopa saman arkipäivän aikana. Toimitusmaksu tilatessasi kirjeitse on 2,50€.


Palautusehdot ja ongelmatilanteet

Suomen kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tuote 14vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita.
Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. Alkuperäinen ostossumma palautetaan kokonaisuudessaan toimituskuluineen. Halutessasi palauttaa tuotteen, toimi näin.
1. Palauta tuote samalla tavalla kuin olet sen vastaanottanut.
2. Lähetä asiasta sähköposti ja mahdollinen syy palautukselle.
3. Toimita maksukuitti ja tilausnumero sähköpostitse.
Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse minna.suhonen@feenikshelsinki.fi tai soita 050 555 1977.