Tilaus- ja toimitusehdot

tilaus- ja toimitusehdot

Feeniks Helsinki (Y-tunnus 2888484-8) myy verkkokaupassaan lahjakortteja ja sarjakortteja sekä ennakkomaksuja Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan ja maksetaan verkkokaupassa siirtämällä haluttu tai halutut tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassalle.
Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta ilmenee tilatut tuotteet ja maksettu kokonaissumma.
Tilaus siirtyy käsiteltäväksi automaattisesti odottamaan tuotteen toimitusta asiakkaalle.
Maksusuorituksella hyväksyt, että Feeniks Helsinki saa lähettää sinulle sähköpostia tai ottaa yhteyttä puhelimitse epäselvissä tai tilaukseen liittyvissä asioissa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.


Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta Visma Pay

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku. 
MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla Pivon käyttöehdot.
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.comJousto laskulla ei toistaiseksi voi maksaa.
OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät täältä.
Alisa lasku- ja osamaksu: Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä.
Alisa Laskulla voi rahoittaa enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostoksen ja se tarjoaa 30 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden maksaa lasku pienemmissä erissä.
Alisa-laskut toimitetaan kuluttajalle sähköpostitse ja ne ovat nähtävissä myös Alisan mobiilipankissa. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Turvallinen ja mutkaton vaihtoehto kuluttajalle. Ei sisällä piilokuluja.
Kuluttajalle tulee maksettavaksi Alisa Laskun laskutuslisä 2,90 €. Osissa maksaminen edellyttää Alisa Tililuoton avaamisen. Tililuoton kuukausimaksu on 2,90 €, vuosikorko 19,90 % ja minimilyhennys kuukaudessa 9,90 €. Lisätietoja löydät täältä www.alisapankki.fi.
Alisa Yrityslasku: Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille pois lukien toiminimiyrittäjät. Toiminimiyrittäjille suositellaan laskutavaksi Alisa Pankin kuluttajille suunnattua lasku- ja osamaksutapaa.
Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää.
Sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen ja tarjoaa 14–60 päivää korotonta maksuaikaa. Turvallinen ja mutkaton vaihtoehto yrityksille. Ei sisällä piilokuluja eikä edellytä erillisten dokumenttien toimittamista.
Yritykselle tulee maksettavaksi Alisa Yrityslaskun laskutuslisä, joka on riippuvainen valitusta maksuajasta: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €.
Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankinverkkopalvelutunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttääostosta tehdessä yrityksen tarjoamia puhelinnumeroita sekä sähköpostiosoitetta.
Luottopäätös perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Lisätietoja palveluista ja yhteystiedot löydät täältä www.alisapankki.fi.
Maksunvälittäjän yhteystiedot: Visma Payments Oy
(Y-tunnus 2486559-4)
helpdesk@vismapay.com
p. 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimitus

Sähköpostivahvistuksen saatuasi tilaus käsitellään 1 vuorokauden sisällä (arkipäivisin) ja toimitusaika on 1- 4 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Feeniks Helsinki ei vastaa ylivoimaisen esteen, postin viivästymisen tai esimerkiksi juhlapyhien aiheuttamasta postin ruuhkautumisen viivästyksistä.
Tilatessasi tuotteen toimitettavaksi sähköpostilla, toimitus tapahtuu jopa saman arkipäivän aikana. Toimitusmaksu tilatessasi kirjeitse on 2,50€.


Palautusehdot ja ongelmatilanteet

Suomen kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita.
Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. Alkuperäinen ostossumma palautetaan kokonaisuudessaan toimituskuluineen. Halutessasi palauttaa tuotteen, toimi näin:
1. Palauta tuote samalla tavalla kuin olet sen vastaanottanut.
2. Lähetä asiasta sähköposti ja mahdollinen syy palautukselle.
3. Toimita maksukuitti ja tilausnumero sähköpostitse.
Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse minna.suhonen@feenikshelsinki.fi tai soita 050 555 1977.