Tilaus- ja toimitusehdot

tilaus- ja toimitusehdot

Feeniks Helsinki (Y-tunnus 2888484-8) myy verkkokaupassaan lahjakortteja ja sarjakortteja sekä ennakkomaksuja Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan ja maksetaan verkkokaupassa siirtämällä haluttu tai halutut tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassalle.
Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta ilmenee tilatut tuotteet ja maksettu kokonaissumma.
Tilaus siirtyy käsiteltäväksi automaattisesti odottamaan tuotteen toimitusta asiakkaalle.
Maksusuorituksella hyväksyt, että Feeniks Helsinki saa lähettää sinulle sähköpostia tai ottaa yhteyttä puhelimitse epäselvissä tai tilaukseen liittyvissä asioissa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.


Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: Visma Pay

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle. 
MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: Pivon käyttöehdot
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot: Enterpay ehdot
Maksunvälittäjän yhteystiedot: Visma Pay, Paybyway Oy
(Y-tunnus 2486559-4)
helpdesk@vismapay.com
p. 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta


Toimitus

Sähköpostivahvistuksen saatuasi tilaus käsitellään 1 vuorokauden sisällä (arkipäivisin) ja toimitusaika on 1- 4 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Feeniks Helsinki ei vastaa ylivoimaisen esteen, postin viivästymisen tai esimerkiksi juhlapyhien aiheuttamasta postin ruuhkautumisen viivästyksistä.
Tilatessasi tuotteen toimitettavaksi sähköpostilla, toimitus tapahtuu jopa saman arkipäivän aikana. Toimitusmaksu tilatessasi kirjeitse on 2,50€.


Palautusehdot ja ongelmatilanteet

Suomen kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita.
Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. Alkuperäinen ostossumma palautetaan kokonaisuudessaan toimituskuluineen. Halutessasi palauttaa tuotteen, toimi näin:
1. Palauta tuote samalla tavalla kuin olet sen vastaanottanut.
2. Lähetä asiasta sähköposti ja mahdollinen syy palautukselle.
3. Toimita maksukuitti ja tilausnumero sähköpostitse.
Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse minna.suhonen@feenikshelsinki.fi tai soita 050 555 1977.